Субота, 27.04.2024, 07:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальний заклад "Немирівський центр дитячої та юнацької творчості"

Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід на сайт

Головна » 2017 » Січень » 18 » Участь у Всеукраїнській акції «Потяг єднання «Труханівська Січ»
17:25
Участь у Всеукраїнській акції «Потяг єднання «Труханівська Січ»

Участь у Всеукраїнській акції «Потяг єднання «Труханівська Січ»

В грудні 2016 року  вихованці гуртка «Патріот» , що діє на базі Байраківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М. Шимка,  в рамках Всеукраїнської акції «Потяг єднання «Труханівська Січ» протягом двох тижнів відвідали ряд міст Центральної, Східної та Південної України, в тому числі Дніпро, Запоріжжя, Маріуполь, Одесу. Цікаві зустрічі були в Чигирині в резиденції Святого Миколая. У Миколаєві  учасники акції зустрілись із морськими піхотинцями, які були виведені із зони АТО на ротацію.  В Одесі  побували на флагмані військово-морського флоту України крейсері «Гетьман Сагайдачний», морякам  були передані подарунки, виготовлені руками учнів гуртка «Патріот»  та  гуртка декоративно-ужитковокого  мистецтва (керівник – Ткачук Т. П.) У Волновасі та Новотроїцькому побували на військових частинах АТО та біля лінії розмежування.

Але не менш цікавими були зустрічі школярів із своїми ровесниками. До речі, учасниками поїздки   Мельник Едуард,  Гончаренко Ігор, Гнатенко Роман і Шпілка Андрій є шкільними активістами та лідерами  шкільного парламенту . Надовго запам’ятаються їм  зустрічі в Дніпрі на базі Міського Палацу дітей   та заняття щодо створення проектів щодо майбутнього нашої держави та суспільства, в  Запоріжжі  - цікаве спілкування із лідерами шкільного козацького Коша  обласного Січового колегіуму, в Одесі  -зустріч із  учнівськими лідерами  та заняття в міському центрі позашкільної освіти «Пост №1».

Десять днів життя в потязі, десять днів екскурсій, походів, зустрічей, диспутів, десять недоспаних ночей, звичайно, втомили всіх. Але після цієї подорожі ми всі змінилися.

Ми переконались, що Україна єдина, що на Заході і Сході, в Центрі, на Півдні і Півночі живуть звичайні прості гостинні українці, які прагнуть жити в єдиній мирній процвітаючій державі. Потяг єднання подарував незабутні враження та яскраві емоції.

Переглядів: 367 | Додав: olena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz